BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

 

www.NetvaerksMester.dk er ejet og drevet af NetværksMester IVS.

 

Når du siger ja tak til NetværksMester IVS’s nyhedsbrev, indtaster du kun dit fornavn og din mail-adresse.

 

Vi opbevarer disse personoplysninger sikkert og bruger dem kun til at sende dig tips, gode råd og nyheder, så du kan få mere ud af at arbejde med dine relationer. Du kan til enhver tid vælge at sige nej tak til flere nyhedsbreve. Og – selvfølgelig deler vi ikke dine oplysninger med nogen.

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER – SAMTYKKE

 

Når du har givet samtykke til, at NetværksMester IVS må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve, behandler vi din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det gør du enten ved at benytte det link, der altid er i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på lise@NetvaerksMester.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve og tips.

 

DATASIKKERHED

 

NetværksMester IVS vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, nemlig at sende dig tips, gode råd og gode tilbud på mail, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Bemærk, at NetværksMester IVS opbevarer fakturaer i 5 år i henhold til loven.

 

NetværksMester IVS anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (Stripe) og til håndtering af dine køb samt databehandler af nyhedsbreve (Easyme.dk). NetværksMester IVS har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

BETINGELSER

 

NetværksMester IVS’s anbefalinger, råd og tips er givet ud fra mange års erfaring med netværk og relationer. Vi ved dog godt, at mennesker er forskellige og kan ikke garantere, at du vil få de samme resultater som andre. Derfor bør du overveje hvad, der vil fungere bedst for dig.

 

OPLYSNING, INDSIGELSE, ÆNDRING, DATAPORTABILITET OG SLETNING

 

Du kan altid kontakte NetværksMester IVS for at få oplyst hvilke personoplysninger, vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

 

NetværksMester IVS
CVR-nr. 36723181
Vængegårdsvej 29, Allindelille
4370 Store Merløse

Tlf: +45 60 68 19 39
E-mail: lise@NetvaerksMester.dk

 

Hvis der er fejl i de oplysninger NetværksMester IVS har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

 

Ønsker du ikke længere, at NetværksMester IVS skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tips og tilbud) vil blive slettet 5 år efter dit køb. Vi er nemlig forpligtet til at gemme oplysningerne i 5 år i medfør af bogføringsloven.

 

Hvis du ønsker at slette dit samtykke til behandling af din e-mailadresse, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du ønsker at klage over den måde, NetværksMester IVS behandler dine personoplysninger på, kan det ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 mail dt@datatilsynet.dk.

 

Køb af produkter hos NetværksMester IVS

 

Rettigheder til alle produkter tilhører NetværksMester IVS, og det er ikke tilladt at videresende, videresælge eller på anden måde offentliggøre hele eller dele af materialet uden forudgående skriftlig tilladelse. Citat kun ved forudgående skriftlig tilladelse.

 

Køb af produkter følger markedsføringsloven. Alle priser er i DKK opført eksklusive moms med mindre andet er opført.

 

Køb af fysiske foredrag, kurser og workshops

 

Hvis arrangementet bliver aflyst, eller du sender afbud mindre end 28 dage, før det skal findes sted, faktureres med 50 % af beløbet. Arrangementer, der aflyses mindre end 14 dage, før de skal finde sted, faktureres med 100 % af beløbet.

 

Hvis aflysningen skyldes NetværksMester IVS, forsøger vi i første omgang at finde en ny dato. Hvis det ikke lykkes, returneres 100 % af beløbet.

 

Har du betalt med betalingskort på nettet, gælder samme betingelser – aflysning skal gøres skriftligt og under samme betingelser som ovenfor.

 

Køb af personlig sparring

 

Ved aflysning senere end 24 timer før fakturerer vi det fulde beløb (eller trækker det på dit klippekort).

 

Har du betalt med betalingskort på nettet, gælder samme betingelser – aflysning skal gøres skriftligt og under samme betingelser som ovenfor.

 

Cookies

 

Ifølge loven har vi pligt til at oplyse dig om, at www.NetvaerksMester.dk benytter cookies. Det gør vi fordi, cookies gør din oplevelse af sitet langt bedre. Du finder faktisk ikke nogen sites, der ikke benytter cookies.

 

Hvis du ikke vil acceptere cookies, er du velkommen til at forlade siden eller slå cookies fra i din browser.

 

Tak for din interesse for NetværksMester.

 

Gode relationer er guld værd – få gode værktøjer til dit netværksarbejde