Hvem er vi?

PR-rådgiver Jens Michael Damm

Jens er uddannet journalist og en gammel ræv i medieverdenen, hvor han blandt andet har været redaktør på Computerworld og JydskeVestkysten. Han har også beklædt posten som informationsdirektør for Olivetti og som regionsdirektør i erhvervsnetværket BNI. I dag bruger Jens sine evner til at fortælle gode historier i PR-bureauet Damm Kommunikation, når han altså ikke hjælper erhvervsfolk med udvikling og vækst via relationer.

Jens’ specialer er kommunikation, krisehåndtering og brug af pressen i markedsføringen.

Jens Michael Damm

Jens
Hvad betyder vækst for dig, Jens?

At se ting vokse er livgivende. At få lov at spille en aktiv rolle i en virksomheds eller persons positive udvikling er et privilegie, som giver mig ekstra energi – en energi som forhåbentlig smitter af på dem, jeg hjælper.

Sagt om Jens:

”Jens er et klart pejlemærke. Jeg er dybt imponeret over hans tilgang til tingene, hans rummelighed og hans altid positive væsen.
-Indehaver Jacob Møller, LM Sign i Sønderborg

Salgstræner John Serritslev

John er blandt andet merkonom i markedsføring og har en baggrund i forsikringer og telemarketing. Han er en erfaren underviser i forskellige discipliner af salg samt kundepleje og -service og holder meget af at medvirke til menneskers udvikling. John brænder for netværk og har i mange år arbejdet med salg via relationer, blandt andet som konsulent i erhvervsnetværket BNI.

John elsker alt med salg og kunderelationer. Og så er han uddannet Diplombrygger.

John Serritzlev

John
Hvad betyder vækst for dig, John?

Vækst er jo et udtryk for at noget vokser. At der bliver mere af ”noget”. Derfor skal begrebet ”vækst” ses sammen med noget andet.  Jeg mener, ”vækst i økonomien” er et positivt udtryk, men ”vækst i bakterier i drikkevandet” vel må anses som negativt.

Sagt om John:

John er en meget imødekommende og løsningsorienteret person. John er en dygtig netværker og har rigtig mange kontakter, så han kan oftest hjælpe med de mest utrolige typer af forespørgsler. Han er god til at lægge en humoristisk vinkel på de fleste ting, vi snakker om – uden at glemme målet.

Kim Wincentz – Fotobooking .dk

Kommunikationsrådgiver Lise Evald Hansen

Lise startede sin erhvervsmæssige karriere med næsten 10 års virke som biolog i Nordjyllands Amt. En stor del af arbejdet handlede om at formidle svært tilgængeligt fagligt stof til borgerne, hvilket førte til en overbygning på Danmarks Journalisthøjskole og senere kommunikationsbureauet TEKSTPERTEN. Derudover har hun været konsulent i erhvervsnetværket BNI. For Lise handler kommunikation først og fremmest om at forbinde mennesker og bygge relationer. Hendes speciale er effektiv brug af mails og sociale medier.

 

Lises store ønske er, at vi bliver bedre til at forstå os selv og hinanden.

Lise Evald Hansen

Lise
Hvad betyder vækst for dig, Lise?

For mig handler vækst først og fremmest om trivsel og overskud. Hvis ikke vi trives, er det fuldstændig lige meget med bundlinjen. Indenfor biologen siger vi, at uden bevægelse er der intet liv. Det stemmer meget godt med min egen tilgang: Vækst er udvikling. Jeg elsker at inspirere mennesker til at udvikle sig og blive endnu bedre udgaver af sig selv.

Sagt om Lise:

”Lise Evald Hansen gennemførte de to workshops på en motiverende og levende måde, og hun faciliterede en god dialog i gruppen.
– Skoleleder Lisbeth Storgaard Rose Hansen, Viborg Private Realskole

NetværksMentor Søren Mortensen

Søren har gennem mere end 30 år arbejdet med salg i alle afskygninger. Han har opbygget salgsafdelinger for store softwarefirmaer og åbnet nye markeder og forretninger, primært indenfor IT-området. Og så har han været med til at bygge erhvervsnetværket BNI op i Danmark. Sørens to store interesser er mennesker og relationer. Det kombinerede han i 2005 og begyndte at uddanne, træne og inspirere erhvervsfolk omkring salg via relationer og netværk.

 

Søren har en passion for at hjælpe andre til at få det optimale udbytte af arbejdet med relationer og netværk.

Søren Mortensen

Søren
Hvad betyder vækst for dig, Søren?

Vækst er for mig at forfølge potentialet hos mennesker og virksomheder, så den investerede indsats i tid, tanker og penge formerer sig – til gavn for alle involverede og verden omkring dem.

Sagt om Søren:

”Søren er rigtig dygtig til at fange, hvad man brænder for. Han har stor respekt for andre mennesker og er dygtig til at lade sine tanker træde til side, hvis han registrerer, at der ikke er genklang. Disse evner gør Søren virkelig kompetent til at hjælpe med at bringe det bedste frem i andre.

Direktør Caroline Heerup, OSense

Tilsammen har vi:

 

  • Mere end 50 års erfaring med udvikling og drift af professionelle forretningsnetværk
  • Mere end 60 års erfaring med professionel kommunikation
  • Mere end 65 års erfaring med professionelt salg via relationer
  • Mere end 100 års erfaring med rådgivning af virksomheder.