Arkitekt: Sådan får du flere af de gode opgaver (næsten) automatisk

Magasinet BYGGERI og NetværksMester.dk inviterer til webinar om at udvikle din forretning ved hjælp af netværk.

 

Webinaret handler blandt andet om:
1.        Salg – sådan får du et stabilt salg på en sjovere måde via anbefalinger og gode relationer.
2.        Branding og kommunikation – sådan bliver du kendt (og betalt godt) som specialisten.
3.        Networking – sådan skaber du et aktivt netværk med de rigtige strategiske samarbejdspartnere.

Webinaret foregår onsdag d. 28. august kl. 12 og varer ½ time. Det koster ikke en krone.

 

“Jeg kom til NetværksMesters workshop for at blive bedre til at bruge mit nuværende netværk og gik hjem med meget mere: En meget skarpere firmaprofil, så jeg nu kan skille mig ud fra mine konkurrenter og arbejde med det, jeg virkelig brænder for.
– Arkitekt Christoffer Pilgaard, Pilgaard Ark.

Bag NetværksMester står salgs- og netværksmentor Søren Mortensen og kommunikationsrådgiver Lise Evald Hansen.

Søren har siden 2005 hjulpet flere hundrede erhvervsfolk med få det optimale udbytte af arbejdet med relationer og netværk. Blandt dem er Aaberg Arkitekter og Hornsherred Tømrer og Snedker. Før det arbejdede han gennem mere end 30 år med salg i alle afskygninger. I sit arbejde kombinerer Søren sine to store interesser: Mennesker og relationer.

Lise brænder for, at vi skal blive bedre til at forstå os selv og hinanden. Hun har siden 2006 arbejdet med kommunikation, som for hende først og fremmest handler om at skabe relationer. Blandt kunderne er Kullegaard Arkitekter A/S, MT Højgaard A/S og LEQuist byggerådgivning. Lise hjælper ambitiøse netværkere, blandt andet med at skille sig ud og tiltrække de rigtige kunder.

Sammen hjælper Søren og Lise erhvervslivet med at få gode resultater ved at arbejde med relationer og netværk. Et aktivt professionelt netværk handler ikke om antal kontakter men om skabe kontakterne om til gode relationer og strategiske samarbejdspartnere – til gavn for alle involverede. Blandt NetværksMesters kunder er en del arkitekter, Rådgivende ingeniører og håndværksvirksomheder.

”NetværksMesters webinar om Strategisk Networking gav mig nogle værdifulde indspark, som jeg nu skal til at arbejde med.
– Rådgivende ingeniør Henrik Danborg

”Vil du have inspiration til den bedste salgsstrategi (professionel networking)? Så kontakt NetværksMester, som jeg giver mine bedste anbefalinger.
–  Ledelsesudvikler Jeanette W. Elmhoff, Next Step