Et arbejdsliv i forandring…

… kræver gode relationer.

Fremover vil medarbejderne på de fleste arbejdspladser arbejde hjemmefra i større eller mindre grad. Det giver udfordringer med sammenhængskraft, fællesfølelse og samarbejde. Er I klar til at skabe det gode arbejdsliv – for både ledere og medarbejdere?

 

Hos NetværksMester er vi specialister i gode relationer. Kontakt os for en skræddersyet løsning.

Søren Mortensen +45 20 70 60 75 eller sm@netvaerksmester.dk

Personlig sparring

 

60-90 minutters sparring for dig, der vil støttes i dit arbejde med relationer – internt eller med eksterne samarbejdspartnere. Måske er du leder, som vil hjælpe dine teams videre på den bedst mulige måde.

 

Det kan være, du vil styrke dine egne relationer og skabe nye muligheder for samarbejde og vækst. Du kan også være sat i spidsen for organisationens samlede indsats på HR- og relationsområdet.

”Boost dit immunforsvar sammen med dine kolleger”

Med dette forløb kan gode kolleger arbejde sammen om at få sunde vaner samt et fælles sprog omkring sundhed. Samtidig giver forløbet mulighed for at opbygge både et unikt fællesskab og en god kultur omkring et fælles mål. Da de centrale sundhedsområder blandt andet sætter fokus på relationer, kommunikation og gruppedynamikker, vil forløbet gavne både samarbejde, samvær og sygefravær.

 

Download beskrivelse her: Boost dit immunforsvar!

”Bedre samarbejde pr. mail”

Mails er i dag et vigtigt arbejdsredskab, som binder både organisationen og samarbejdspartnere sammen. Derfor er meget på spil, når vi mailer sammen professionelt.

Vejen til bedre samarbejde pr. mail går over fælles bevidsthed, udtalt forventningsafstemning og gode værktøjer. Vores kurser giver jer en række værktøjer, som I kan bruge til at spare både tid og frustrationer.

 

I vælger selv, hvordan vi skal arbejde sammen!

“Bedre samarbejde pr. mail” – 3 timers kursus med opfølgende 1:1-sparring af deltagerne mere info her!

 

“Bedre samarbejde pr. mail på 3 måneder” – selvstændig studie med sparring undervejs mere info her!

”Fra Small Talk til værdifulde relationer”

God hjælp til dig, der vil have mere ud af det, når du møder nye kontakter – hvad enten det er potentielle kunder, nye samarbejdspartnere eller deltagere i netværksarrangementer.

”Få dit drømmejob via relationer”

Vil du videre i dit arbejdsliv? Så er her god hjælp og inspiration til, hvordan du får dit drømmejob.

Vidste du at mere end 700.000 danskere skifter job hvert år, og vidste du, at de fleste – hele 80 % – får deres nye job via relationer og netværk?

”Jeg havde et spændende møde med Søren. 10 min inde vidste jeg, hvor mine egenskaber kunne tage min virksomhed hen. Inden mødets afslutning havde vi lavet en strategisk plan for hvilke brancher, jeg skulle se på og hvorfor. Supergodt og meget værdifuldt for mig.
– Jean Vennerstrøm, PhD. og direktør i Conopor,
”Jeg havde stor nytte af min sparring med NetværksMester. Det gik op for mig, hvad det egentlig var, jeg ønskede af mit firma, og at det ikke var det, jeg kommunikerede. Det bragte mig et stormskridt fremad.
– Caroline Heerup, direktør i O Sense.
”Det var en fornøjelse at have Lise her og blive præsenteret for en masse dilemmaer og spørgsmål.
– Bente Lykke, HR-konsulent på EUC Nordvest