Få mere ud af dit netværksarbejde -NETVÆRKSMESTERs STARTPAKKE

 

NetværksMesters startpakke består af tre kurser, der tilsammen giver dig de grundlæggende værktøjer, som får dig til at lykkes med at udvide og udvikle dit netværk. Hemmeligheden er at opbygge givende relationer. Denne startpakke giver dig opskriften, så du kan blive en mester til at netværke.

 

Kurserne er online-kurser og kommer til dig via mail. Hvert af kurserne indeholder en lydfil (podcast), som du kan høre igen og igen – mange hører dem, når de kører bil og bruger på den måde deres tid effektivt. Sammen med lydfilerne får du en tekst, der summerer og supplerer lydfilen, samt opgaver, der hjælper dig med at bruge værktøjerne i praksis.

 

Din specialpris for alle tre kurser er kun 995 kr. eks. moms.

  • Prisen ved bestilling, vil blive angivet inklusiv moms på 1.243,75 kr.

 

 

Se den korte beskrivelse af NetsværksMesters Startpakke:

 

NetværksMesters kursus om mingling – gør det allerførste møde godt

Du kender situationen: Du er på vej til en sammenkomst og har sommerfugle blafrende rundt i maven.

Hvem vil du møde? Hvad skal du sige? Hvordan skaber du en god kontakt til dem, du møder?

 

Networking er in, så uanset om du er på vej til netværksmøde, en reception eller en anden event, er det helt sikkert, at du forventes at cirkulere rundt og træffe nye mennesker.

Med dette kursus får du viden og konkrete værktøjer, så du kan få mere ud af det første møde og gå fra blufærdig til isbryder. Du lærer blandt andet at gøre dig klar til mødet med nye mennesker, at bryde isen og at navigere på mødet, så du gør et godt indtryk.

 

NetværksMesters kursus om præsentationen – dit mundtlige visitkort

Mange mennesker vælger det at netværke fra, fordi det er en uoverskuelig forhindring for dem at skulle præsentere sig selv og deres forretning for andre mennesker. Det er synd, for også præsentationen er et håndværk, der kan læres. Og øvelse gør mester. Det lærer du med dette kursus, hvor du får hjælp til at opbygge en præsentation, der gør indtryk.

 

NetværksMesters kursus om visitkort – et vigtigt værktøj

Ingen netværkssammenhæng uden udveksling af visitkort. Men – hvordan gør man, når udvekslingen gerne skal føre til givende relationer? Hvornår er det det rigtige tidspunkt, og hvem er det en god idé at udveksle med? Det lærer du på dette kursus, som også fortæller dig, hvordan dit eget visitkort skal være udformet for at efterlade et troværdigt og tillidsvækkende indtryk hos nye kontakter.