Foredrag om netværk og relationer

 

Netværk – fra spild af tid til sikker succes

Et foredrag for dig, der er netværker men ikke får nok ud af det. Der kan nemlig gøres meget. Salgs- og netværksmentor deler sin viden om forskellen på den dygtige netværker og den, der spilder sin tid. Hvilke vaner er det, der skiller dem? Samtidig får tilhørerne viden og inspiration til at løfte netværksarbejdet til næste niveau via Strategisk Networking.

 

 


Relationer som strategisk værktøj

I dette foredrag viser salgs- og netværksmentor Søren Mortensen, hvordan vækst i forretningen er helt afhængig af gode relationer. Med udgangspunkt i relationsmodellen KOMPAS kommer han rundt om hele virksomheden og viser, hvordan du med fordel kan arbejde med at få bedre relationer både internt til medarbejdere og kolleger og eksternt til kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

 

 


Netværk dig til dit drømmejob

Vidste du, at mere end 80 % af alle jobs aldrig bliver slået op men besat via relationer og netværk?  Derfor er det vigtigt at være god til at arbejde med relationer og netværk, når du vil videre i dit arbejdsliv. Netværk handler ikke om antal af kontakter på LinkedIn men om at have en kreds af mennesker, der kan og vil hjælpe dig videre. Men – hvordan kommer du i gang?

 

 


Bær dit eget brand

Når du vil arbejde professionelt med netværk og relationer, er du dit eget brand. Og du er det hele tiden, 24-7. Det kan godt være svært at navigere i.

At skille dig ud fra dine konkurrenter er helt vitalt!

 

 


Kunsten at netværke på skrift

Du kender det sikkert godt: Du har til et arrangement skabt en ny, lovende kontakt. I havde et rigtigt godt møde, og du føler, at I har meget at give hinanden. Derfor kontakter du ham efter mødet pr. mail. Og får en mail tilbage i en lidt barsk tone, som du slet ikke kan forstå. Havde han virkelig en helt anden oplevelse af jeres møde end du? Nej, sandsynligvis ikke. Det er bare super svært at kommunikere på skrift.

 

 


Bedre interne relationer med bevidst, naturlig kommunikation

Vi mennesker er i virkeligheden store batterier med lidt hud omkring. Derfor har vores biologi en stor finger med i spillet, når vi omgås andre mennesker. Kroppen og hjernen arbejder hele tiden sammen, og en stor del af vores kommunikation sker ubevidst – via energi. Derfor bliver omgangstonen på arbejdspladsen hele tiden påvirket af de energier, hver enkelt medarbejder sender ud.

 

 


Gør dine forretningsdrømme til virkelighed med NetværksMester – fordi gode relationer er guld værd.