Foredrag

Skab dig en god arbejdsdag med positive relationer

 

Det er de ansatte på en arbejdsplads, der skaber den gode arbejdsdag, arbejdsglæden og den stærke virksomhedskultur.

Når mennesker mødes og skal arbejde godt sammen, er gode relationer og klar kommunikation et nødvendigt fundament. Et fundament, som giver den enkelte medarbejder større overskud. Det er videnskabeligt bevist, at overskud smitter, så med større overskud kan I styrke jeres interne relationer. Og bedre relationer medfører igen, at vi gør mere for at være klar i vores kommunikation og for at forstå dem, vi kommunikerer med. Den positive spiral er i gang.

 

Mistrivsel på arbejdsplads ødelægger arbejdsdagen.

 

Foredraget fortæller om de 5 faktorer, der er i spil, når I hver morgen møder ind til en ny arbejdsdag. I får vist, hvordan I kan spille både hinanden og arbejdsdagen bedre og giver jer baggrundsviden om hvorfor, vi kan være udfordret, når vi møder andre mennesker og skal etablere en god relation. Samtidig får I kendskab til en enkel model, der kan hjælpe jer med at styrke relationerne på arbejdspladsen og jeres kommunikation – såvel den interne som den eksterne – og på den måde være med til at skabe en endnu mere positiv virksomhedskultur.

 

Alt sammen serveret med stor indsigt og god humor.  

 

Relations- og netværksspecialist Søren Mortensen vil gennem eksempler og øvelser give anvisninger på, hvorfor og hvordan den enkelte medarbejder har indflydelse på egen trivsel – både i og efter arbejdstiden. Og hvordan I derfor hver især kan gøre dagen bedre.

Med hjem får I enkle og brugbare værktøjer, som med sikkerhed vil øge jeres glæde og overskud i hverdagen, plus.

 

Foredraget kan også vælges som en 3 timers Workshop. 

Honorar: Fra kr. 10.000,- +moms og transport

Kontakt Søren Mortensen på telefon: 20 70 60 75 eller sm@netvaerksmester.dk

 

”Mennesker som ved meget “om noget”, har lyst til at ødsle af deres viden og erfaring og ovenikøbet evner at gøre det, så folk både griner og får masser af stof til eftertanke, går der ikke mange af derude. Men Søren Mortensen er én af dem.”  Jeannette W. Elmhoff, Next Step