Foredrag der giver inspiration og eftertænksomhed

Netværk – Fra spild af tid, til sikker succes

 

  • Hvordan dit Netværksarbejde går fra spild af tid til sikker succes

Et foredrag for dig, der bruger tid på netværk, men ikke får nok ud af det. Der kan nemlig gøres meget.

Søren

Søren Mortensen

Salgs og

NetværksMentor

Telefon:

+45 20 70 60 75

sm@netvaerksmester.dk

Mere info om Søren

Dine nærmeste relationer er guld værd

– få flere kunder via anbefalinger

Vidste du, at det er helt almindeligt, at virksomheder sidder side om side i årevis uden at have ret stort kendskab til hinandens ydelser? I mange kontorfællesskaber og lignende vælger bofællerne sociale aktiviteter fra; de andre beboere er ikke potentielle kunder, så det er spild af tid at omgås dem. Rent faktisk bruger vi hellere mange timer på at ringe ”kold canvas” end på at bygge relationer til dem, vi omgiver os med dagligt. Og det er synd.

 

Denne 4 timers workshop er for forretningsfolk, der gerne vil have flere kunder via anbefalinger og kan se fidusen i at gøre deres nærmeste relationer til gode ambassadører. Vi garanterer, at I går hjem fra workshoppen med de første ambassadører.

Præsentér dig selv og bliv hørt

– personlig markedsføring, kommunikation og opbygning af relationer

 

For mange er det grænseoverskridende at stille sig op og præsentere sig for andre mennesker. Benene ryster, hjertet banker og halsen snører sig sammen. Det er ikke noget rart sted at være. Samtidig er det et vigtigt første skridt i opbygningen af en relation at kunne give et interessant svar på det obligatoriske spørgsmål ”nå, hvad laver du så?”. Og i rigtig mange brancher er det bestemt ikke let.

 

På denne 6 timers workshop arbejder vi med konkrete modeller og værktøjer, som gør dig i stand til at markedsføre dig selv på en overbevisende måde. Du lærer, hvad du skal sige og gøre for at få brugbare relationer med hjem, når du møder nye mennesker til receptioner, konferencer, private fester eller netværksarrangementer. Øvelse gør mester – og vi starter allerede på workshoppen.

Allerede dagen efter workshoppen præsenterede jeg mig efter NetværksMesters opskrift og oplevede for første gang, at en potentiel kunde spurgte interesseret ind til det, jeg tilbyder.
- deltager på workshop i Holbæk