Foredrag om netværk og relationer

 

Skab personlig succes via netværk

Hvad enten du ønsker succes indenfor forretning, karrierer eller det sociale liv, kan dine netværks kompetencer have afgørende indflydelse på dine resultater.

Med dette foredrag, får du viden, inspiration og praktiske værktøjer, så du ikke spilder din egen og andres tid, men bliver et aktiv for de mennesker du har omkring dig, så kvaliteten på dit netværk styrkes og dermed adgangen til den mangfoldighed af ressourcer som dit netværk indeholder.

 

 


Netværk – fra spild af tid til sikker succes

Et foredrag for dig, der er netværker men ikke får nok ud af det. Der kan nemlig gøres meget. Salgs- og netværksmentor deler sin viden om forskellen på den dygtige netværker og den, der spilder sin tid. Hvilke vaner er det, der skiller dem? Samtidig får tilhørerne viden og inspiration til at løfte netværksarbejdet til næste niveau via Strategisk Networking.

 

 


Relationer som strategisk værktøj

I dette foredrag viser salgs- og netværksmentor Søren Mortensen, hvordan vækst i forretningen er helt afhængig af gode relationer. Med udgangspunkt i relationsmodellen KOMPAS kommer han rundt om hele virksomheden og viser, hvordan du med fordel kan arbejde med at få bedre relationer både internt til medarbejdere og kolleger og eksternt til kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

 

 


Netværk dig til dit drømmejob

Vidste du, at mere end 80 % af alle jobs aldrig bliver slået op men besat via relationer og netværk?  Derfor er det vigtigt at være god til at arbejde med relationer og netværk, når du vil videre i dit arbejdsliv. Netværk handler ikke om antal af kontakter på LinkedIn men om at have en kreds af mennesker, der kan og vil hjælpe dig videre. Men – hvordan kommer du i gang?

 

 


Skab dig en god arbejdsdag med positive relationer

Det er de ansatte på en arbejdsplads, der skaber den gode arbejdsdag, arbejdsglæden og den stærke virksomhedskultur.

Når mennesker mødes og skal arbejde godt sammen, er gode relationer og klar kommunikation et nødvendigt fundament. Et fundament, som giver den enkelte medarbejder større overskud. Det er videnskabeligt bevist, at overskud smitter, så med større overskud kan I styrke jeres interne relationer. Og bedre relationer medfører igen, at vi gør mere for at være klar i vores kommunikation og for at forstå dem, vi kommunikerer med. Den positive spiral er i gang.

 

 


Et liv i forandring – Hvordan navigerer du?

Dit liv er i konstant forandring, du forandrer dig, bliver ældre får mere erfaring, nye vinkler at anskue verden på, din arbejdsplads forandre sig, den omgivende verden er også i konstant forandring, forandring er den sikreste konstante i vores liv.

  • Hvordan påvirker forandringen dig?
  • Hvordan kan du navigere i en verden i forandring?

Mere end 700.000 personer skifter job hvert år, antallet af skilsmisser ligger omkring 50% og mange er udfordret med ensomhed.

 

 

 


Gør dine forretningsdrømme til virkelighed med NetværksMester – fordi gode relationer er guld værd.