Foredraget

 

Bedre interne relationer med bevidst, naturlig kommunikation

 

Vi mennesker er i virkeligheden store batterier med lidt hud omkring. Derfor har vores biologi en stor finger med i spillet, når vi omgås andre mennesker. Kroppen og hjernen arbejder hele tiden sammen, og en stor del af vores kommunikation sker ubevidst – via energi. Derfor bliver omgangstonen på arbejdspladsen hele tiden påvirket af de energier, hver enkelt medarbejder sender ud.

Videnskaben ved nu, at krop og sind er tæt sammenflettet. Med dette foredrag bliver I klædt på til at arbejde bevidst med jeres kommunikation – og den ubevidste del. I får ny viden og konkrete værktøjer med hjem og mærker undervejs på egne kroppe, hvordan summen af hver enkelt skaber helheden på godt og ondt.

 

I krydsfeltet mellem moderne biologi og kommunikation serverer kommunikationsrådgiver og biolog Lise Evald Hansen en tankevækkende og underholdende cocktail om at skabe bedre relationer, bedre arbejdsmiljø og bedre resultater.

 

Foredraget er velegnet til alle arbejdspladser, der vil arbejde med de interne relationer.

 

”Lise Evald Hansen forstår at formidle den nyeste viden på en underholdende måde, så vi bliver meget klogere på både os selv og hinanden. Jeg kan varmt anbefale foredraget til alle, der vil gøre noget godt for medarbejderne og for samarbejdet
– Direktør Dorte Rasmussen, Bogholderkompagniet.