Foredraget

Kunsten at netværke på skrift

 

Du kender det sikkert godt: Du har til et arrangement skabt en ny, lovende kontakt. I havde et rigtigt godt møde, og du føler, at I har meget at give hinanden. Derfor kontakter du ham efter mødet pr. mail. Og får en mail tilbage i en lidt barsk tone, som du slet ikke kan forstå. Havde han virkelig en helt anden oplevelse af jeres møde end du? Nej, sandsynligvis ikke. Det er bare super svært at kommunikere på skrift.

 

I dette foredrag guider kommunikationsrådgiver Lise Evald Hansen dig gennem den svært tilgængelige kommunikationsjungle. Med udgangspunkt i masser af eksempler på do’s and dont’s viser hun dig, hvordan du bygger gode relationer via mails og sociale medier – og hvordan du er helt sikker på at bryde dem ned i stedet for.

 

Et underholdende foredrag for alle, der ”omgås” mennesker på skrift.

 

”Jeg fik, hvad jeg kom efter. Der var både gode idéer til, hvordan jeg målretter min kommunikation og til, hvordan jeg får en mere effektiv mail-behandling. Foredraget var fyldt med gode og relevante eksempler, som jeg kunne nikke genkendende til.
– Kommunikationsmedarbejder Anette Thrane, Odense Universitetshospital.