Hvem er vi?

PR-rådgiver Jens Michael Damm

Jens er uddannet journalist og en gammel ræv i medieverdenen, hvor han blandt andet har været redaktør på Computerworld og JydskeVestkysten. Han har også beklædt posten som informationsdirektør for Olivetti og som regionsdirektør i erhvervsnetværket BNI. I dag bruger Jens sine evner til at fortælle gode historier i PR-bureauet Damm Kommunikation, når han altså ikke hjælper erhvervsfolk med udvikling og vækst via relationer.

Jens’ specialer er kommunikation, krisehåndtering og brug af pressen i markedsføringen.

Jens Michael Damm

Telefon 20 60 46 57
Hvad betyder vækst for dig, Jens?

At se ting vokse er livgivende. At få lov at spille en aktiv rolle i en virksomheds eller persons positive udvikling er et privilegie, som giver mig ekstra energi – en energi som forhåbentlig smitter af på dem, jeg hjælper.

Sagt om Jens:

”Jens er et klart pejlemærke. Jeg er dybt imponeret over hans tilgang til tingene, hans rummelighed og hans altid positive væsen.
-Indehaver Jacob Møller, LM Sign i Sønderborg

Salgstræner John Serritslev

John er blandt andet merkonom i markedsføring og har en baggrund i forsikringer og telemarketing. Han er en erfaren underviser i forskellige discipliner af salg samt kundepleje og -service og holder meget af at medvirke til menneskers udvikling. John brænder for netværk og har i mange år arbejdet med salg via relationer, blandt andet som konsulent i erhvervsnetværket BNI.

John elsker alt med salg og kunderelationer. Og så er han uddannet Diplombrygger.

John Serritzlev

Telefon 40 68 65 37
Hvad betyder vækst for dig, John?

Vækst er jo et udtryk for at noget vokser. At der bliver mere af ”noget”. Derfor skal begrebet ”vækst” ses sammen med noget andet.  Jeg mener, ”vækst i økonomien” er et positivt udtryk, men ”vækst i bakterier i drikkevandet” vel må anses som negativt.

Sagt om John:

John er en meget imødekommende og løsningsorienteret person. John er en dygtig netværker og har rigtig mange kontakter, så han kan oftest hjælpe med de mest utrolige typer af forespørgsler. Han er god til at lægge en humoristisk vinkel på de fleste ting, vi snakker om – uden at glemme målet.

Kim Wincentz – Fotobooking .dk

NetværksMentor Søren Mortensen

Søren har gennem mere end 30 år arbejdet med salg i alle afskygninger. Han har opbygget salgsafdelinger for store softwarefirmaer og åbnet nye markeder og forretninger, primært indenfor IT-området. Og så har han været med til at bygge erhvervsnetværket BNI op i Danmark. Sørens to store interesser er mennesker og relationer. Det kombinerede han i 2005 og begyndte at uddanne, træne og inspirere erhvervsfolk omkring salg via relationer og netværk.

 

Søren har en passion for at hjælpe andre til at få det optimale udbytte af arbejdet med relationer og netværk.

Søren Mortensen

Telefon 20 70 60 75
Hvad betyder vækst for dig, Søren?

Vækst er for mig at forfølge potentialet hos mennesker og virksomheder, så den investerede indsats i tid, tanker og penge formerer sig – til gavn for alle involverede og verden omkring dem.

Sagt om Søren:

”Søren er rigtig dygtig til at fange, hvad man brænder for. Han har stor respekt for andre mennesker og er dygtig til at lade sine tanker træde til side, hvis han registrerer, at der ikke er genklang. Disse evner gør Søren virkelig kompetent til at hjælpe med at bringe det bedste frem i andre.

Direktør Caroline Heerup, OSense

Tilsammen har vi:

 

  • Mere end 50 års erfaring med udvikling og drift af professionelle forretningsnetværk
  • Mere end 60 års erfaring med professionel kommunikation
  • Mere end 65 års erfaring med professionelt salg via relationer
  • Mere end 100 års erfaring med rådgivning af virksomheder.