MENTORdirect (TM)

MENTORdirect er et vækstforløb på 6 måneder, som hjælper virksomhedsejere og ledere med at sætte vækstmål og nå drømmekunderne via uddannelse, udvikling og sparring. Undervisningen tager udgangspunkt i at opnå vækst via relationer og er tilpasset deltagernes behov.

Vi hjælper blandt andet deltagerne med at:

  • Blive kendt for det rigtige – af de rigtige – og få flere ønskekunder.
  • Tage ekspertrollen på sig, så de kan hæve priserne.
  • Sælge uden at føle sig som sælger.

I MENTORdirect er fokus på målrettet vækst. Grupperne ledes og supporteres af en række relations-mentorer med hver sin faglighed. Alle mentorer er certificeret af NetværksMester. I MENTORdirect er gruppelederen nemlig ikke bare facilitator men udvikler, og deltagerne får professionel sparring, feedback og undervisning i forskellige vækstdiscipliner undervejs i forløbet.

En MENTORdirect-gruppe er sammensat, så alle deltagere har samme målgruppe, som de er vitale leverandører til. Deltagerne screenes og håndplukkes for at sikre, at de ”passer sammen” mht. værdier og lignende, og at alle er åbne, engagerede og klar til at flytte sig. Via faciliteret relationsarbejde og samarbejde hjælper deltagerne hinanden til at få flere drømmekunder.