MENTORdirect

Forestil dig et arbejdsliv, hvor kunderne kommer af sig selv. Hvor du kun arbejder med kunder, der bare VIL have netop dig som leverandør og aldrig spørger til prisen. Og hvor du er kendt som eksperten indenfor dit felt og derfor kan sammensætte dit arbejdsliv præcis, som det passer dig.

 

Hvad er det værd? I kroner og ører? I livsværdi?

Vi kan hjælpe dig med at opfylde drømmen

Via MENTORdirect når du dine (vækst)mål ved at:

  • Få hjælp til at udarbejde en strategisk vækstplan og støtte til at nå målene i den.
  • Omgive dig med de rigtige ved at samle et vækstteam omkring dig i et faciliteret samarbejde. Et Team, hvor I vil samme vej og hjælper hinanden derhen.
  • Blive løftet måned for måned via uddannelse, mentoring og master mind-arbejde.

Et MENTORdirect-Team er sammensat, så alle vil samme vej og arbejder ud fra samme værdier.

 

I mødes til faciliterede mentormøder 2 gange om måneden, hvor du og de andre deltagere får hjælp til at arbejde sammen om at nå jeres mål og uddannelse i relationsarbejde. Imellem møderne får du opgaver og arbejder med dine relationskompetencer på egen hånd. Undervejs får du desuden sparring på dine udfordringer.

 

Undersøgelser viser, at netop denne vekslen mellem uddannelse, praktisk brug og træning på egen hånd giver de bedste resultater.

Hvem er du?

Du er virksomhedsejer eller leder i en rådgiver- og konsulentbranche. Du ønsker flere lukrative kunder og er klar til at gøre det, der skal til for at få dem. Du er træt af ikke at slå igennem i netværkssammenhænge og indstillet på, at forretningsudvikling kræver personlig udvikling.

Hvem er vi?

MENTORdirect hjælper dig som virksomhedsejer eller leder med at sætte vækstmål og nå drømmekunderne via uddannelse, udvikling og sparring.

 

Det gør vi ved at sikre, at du omgiver dig med de rigtige samarbejdspartnere, facilitatorer og undervisere.

 

I en Ved hjælp af faciliteret samarbejde og relationsarbejde løfter deltagerne hinanden.  Teamet ledes og supporteres af en række relations-mentorer med hver sin faglighed. Alle mentorer er certificeret af NetværksMester.

 

Med MENTORdirect opnår du udvikling, vækst og forretning