Iværksætterpakke

 

Iværksætterpakken er en samling af tre kurser der giver dig de grundlæggende værktøjer, som får dig til at lykkes med dit relationsarbejde.

Kurserne er online-kurser og kommer til dig via mail. Hvert af kurserne indeholder en lydfil (podcast), som du kan høre igen og igen – mange hører dem, når de kører bil og bruger på den måde deres tid effektivt. Sammen med lydfilerne får du en tekst, der summerer og supplerer lydfilen, samt opgaver, du kan bruge til at arbejde med dine netværkskompetencer.

 

Din pris for alle tre kurser er derfor kun 995 kr. eks. moms.

  • Prisen ved bestilling, vil blive angivet inklusiv moms på 1.243,75 kr.

 

 

Se den korte beskrivelse af iværksætterpakkens tre kurser:

 

  • Mingling – gør det allerførste møde godt

Du kender situationen: Du er på vej til en sammenkomst og har sommerfugle blafrende rundt i maven.

Hvem vil du møde? Hvad skal du sige? Hvordan skaber du en god kontakt til dem, du møder? Networking er in, så uanset om du er på vej til netværksmøde, en reception eller en anden event, er det helt sikkert, at du forventes at cirkulere rundt og træffe nye mennesker.

Med dette kursus får du viden og konkrete værktøjer, så du kan få mere ud af det første møde og gå fra blufærdig til isbryder.

Du lærer blandt andet:

  • Sådan gør du dig klar til mødet med nye mennesker.
  • Sådan bryder du isen – helt konkret.
  • Sådan navigerer du på mødet og gør et godt indtryk

 

  • Visitkort – et vigtigt værktøj

Ingen netværkssammenhæng uden udveksling af visitkort. Men – hvordan gør man, når udvekslingen gerne skal føre til givende relationer? Hvornår er det det rigtige tidspunkt, og hvem er det en god idé at udveksle med? Det lærer du på dette kursus, som også fortæller dig, hvordan dit eget visitkort skal være udformet for at efterlade et troværdigt og tillidsvækkende indtryk hos nye kontakter.

 

  • Præsentationen – dit mundtlige visitkort

Mange mennesker vælger det at netværke fra, fordi det er en uoverskuelig forhindring for dem at skulle præsentere sig selv og deres forretning for andre mennesker. Det er synd, for også præsentationen er et håndværk, der kan læres. Og øvelse gør mester. Det lærer du med dette kursus, hvor du får hjælp til at opbygge en præsentation, der gør indtryk.