STRATEGISK NETWORKING:

NYT JOB VIA RELATIONER

 

Er du på vej videre i dit arbejdsliv?

 

Så er du langt fra alene. Mere end 700.000 danskere skifter job hvert år. Men vidste du, at de fleste – hele 80 % – får deres nye job via relationer og netværk?

 

Derfor er det en rigtig god idé at sikre, at dit netværk ved, hvad du leder efter – allerede inden du er tvunget til at finde noget nyt. På den måde kommer du foran i jobkøen.

 

 

Du ved sikkert godt, at netværk er vigtigt, når du ønsker nyt job. Måske har du endda været på kursus i at netværke eller i at bruge din profil på LinkedIn til at komme i betragtning til et ledigt job. Men hvordan griber du det an i praksis?

 

Det kan vi hjælpe dig med.

 

”Kurset har rykket mig i en anden retning end tidligere. Nu har jeg en klarere fornemmelse af, hvad jeg brænder for, og hvad jeg gerne vil lave.” – Henrik, på vej mod nyt job!

 

 

Første skridt er, at du selv er klar over, hvad dit ønskejob er. Rigtig mange prøver at sætte deres netværk i spil med sætninger som ”har du et nyt job til mig?” eller ”søger nye muligheder.” Det er ikke præcist nok til at sætte tanker i gang hos dit netværk. Og uden tanker på dine vegne ved de ikke, hvor de skal begynde.

  • Derfor starter kurset med en session, der afklarer dine inderste ønsker.
  • Næste skridt er at aktivere dit netværk. Det får du hjælp til, både på det overordnede plan og helt lavpraktisk.
  • Endelig hjælper vi dig med at arbejde løbende med dit netværk, så dine gode relationer hele tiden er aktive, har øjnene åbne på dine vegne og er parate til at hjælpe.

Prisen for hele kurset er kun 495 kr. inklusiv moms.

 


 

”Nyt job – kom foran i jobkøen via relationer” er til dig der ønsker at gøre dit netværk til en aktiv medspiller – uanset, om du er ledig eller bare gerne vil prøve noget nyt.

 

Kurset giver dig viden og værktøjer til arbejdet med relationer.

 

Indhold og opbygning

 

Kurset ligger online, så du kan arbejde med det hvor og når, du vil.

Det er bygget op af lydfiler med tilhørende tekster og opgaver, som tager afsæt i et outplacement-system kombineret med kommunikations-værktøjer, der virker.

Du kan lytte til lydfilerne via din telefon, tablet eller computer – eller via din bilradio, mens du kører.  Og selvfølgelig kan du høre dem igen og igen og igen og ….

 

Kurset består af 3 primære sessioner:

  • Afklaring. Det er en stor udfordring for de flest at finde frem til drømmejobbet. Hvor ønsker du at arbejde og med hvad? I denne session lærer du at bruge dine erfaringer, dine gode kontakter og dine inderste ønsker til at danne grundlag for dit netværksarbejde på vej mod noget nyt og spændende.

 

  • Sådan aktiverer du dit netværk. Selv om du ved, at det er vigtigt at netværke, så kan det være en stor udfordring at komme i gang. For hvordan skal du gribe det hele an, uden at det virker kejtet på dig selv og dem du kender? Det får du praktiske værktøjer til i denne session, hvor du også får overblikket over, hvem dit rigtige netværk består af, og hvordan du aktiverer på den optimale måde.

 

  • Relations og netværksarbejdet.  Forestil dig, at dit netværk hele tiden havde fingeren på pulsen med hensyn til muligheder for dig. Hvad ville det betyde? I denne session lærer du at klæde dit netværk på og pleje dine relationer, så de er klar til at hjælpe dig videre til dit næste drømmejob.

 

Som en ekstra bonus får du en guidet meditation, der hjælper dig med at finde frem til det job, du virkelig brænder for.

 

Du får adgang til kurset med det samme, når du har gennemført købet.

 

Så hvad siger du? Er det tid at hoppe jobkøen over?

 

Prisen for hele kurset er kun 495 kr., inklusiv moms.

 

 

Alle vore kurser indeholder lydfiler, tekster med de centrale budskaber og relevante opgaver. På den måde kan du lære nyt og implementere din viden – lige hvor og hvornår det passer dig.

 

Se gerne de korte video klip til inspiration:

1 Nyt job via relationer – Kære netværk har du et job til mig?

2 Nyt job via relationer – Hvordan kan du få dit netværk til at hjælpe dig?

3 Nyt job via relationer – Giv dit netværk en chance for at hjælpe dig videre til drømmejobbet.

 

Alle vore kurser indeholder lydfiler, tekster med de centrale budskaber og relevante opgaver. På den måde kan du tage på kursus, når det passer dig, og uddanne dig som relationsbygger, mens du er på vej til møder og netværksarrangementer. Og du kan gentage hver session igen og igen og igen og …