Online-kurser

 

Alle vore kurser indeholder lydfiler, tekster med de centrale budskaber og relevante opgaver. På den måde kan du tage på kursus, når det passer dig, og uddanne dig som relationsbygger, mens du er på vej til møder og netværksarrangementer. Og du kan gentage hver session igen og igen og igen og …

Kurset er meget brugbart som forberedelse til alle typer af møder. Online-formen er god, og det er fordel, at man kan gentage sessionen flere gange. Jeg bruger det, når jeg kører i bil.
- Murermester Kenneth Balthervin, Murerfirmaet Balthervin (Årets murer 2013).

NetværksMester – bliv certificeret relationsbygger skridt for skridt  

NetværksMester-kurset er vores flagskib. Her er du på kursus gennem et år og får to sessioner hver måned. Med en kort lydfil, en udskrift med de centrale budskaber og opgaver, der sætter dig i gang med at bruge din viden med det samme, vil du hurtigt mærke en forskel, når du bevæger dig ud i verden. Sessionerne bliver suppleret med en månedlig teleklasse, hvor Søren står til rådighed for kursisterne og hjælper med jeres udfordringer.

 

Vi kommer godt omkring alle dicipliner indenfor networking, og du lærer blandt andet:

* Sådan opbygger du en networking-strategi, der virker.

* Sådan forbereder du dig til møder, så du får maksimalt udbytte – hver gang.

* Sådan formidler du det, du kan, og bliver forstået.

* Sådan skaber du nye kontakter om til givende relationer.

 

NetværksMester-kurset er for dig, der vil arbejde intensivt med relationsopbygning og få adgang til nye muligheder via dit netværk.

 

Mingling – gør det allerførste møde godt

Du kender situationen: Du er på vej til en sammenkomst og har sommerfugle blafrende rundt i maven.

Hvem vil du møde? Hvad skal du sige? Hvordan skaber du en god kontakt til dem, du møder? Networking er in, så uanset om du er på vej til netværksmøde, en reception eller en anden event, er det helt sikkert, at du forventes at cirkulere rundt og træffe nye mennesker.

 

Med dette kursus får du viden og konkrete værktøjer, så du kan få mere ud af det første møde og gå fra blufærdig til isbryder.

 

Du lærer blandt andet:

  • Sådan gør du dig klar til mødet med nye mennesker.
  • Sådan bryder du isen – helt konkret.

Sådan navigerer du på mødet og gør et godt indtryk

 

Visitkort – et vigtigt værktøj

Ingen netværkssammenhæng uden udveksling af visitkort. Men – hvordan gør man, når udvekslingen gerne skal føre til givende relationer? Hvornår er det det rigtige tidspunkt, og hvem er det en god idé at udveksle med? Det lærer du på dette kursus, som også fortæller dig, hvordan dit eget visitkort skal være udformet for at efterlade et troværdigt og tillidsvækkende indtryk hos nye kontakter.

 

Præsentationen – dit mundtlige visitkort

Mange mennesker vælger det at netværke fra, fordi det er en uoverskuelig forhindring for dem at skulle præsentere sig selv og deres forretning for andre mennesker. Det er synd, for også præsentationen er et håndværk, der kan læres. Og øvelse gør mester. Det lærer du med dette kursus, hvor du får hjælp til at opbygge en præsentation, der gør indtryk.

 

Nyt job – kom videre via relationer

Det giver god mening at arbejde med dine relationer, når du ønsker nyt job. Uanset, om du er ledig eller har lyst til at prøve noget nyt, kan du komme foran i jobkøen ved at gøre dit netværk til en aktiv medspiller. Dette kursus giver dig viden og værktøjer til arbejdet med relationer.

  • Indhold – Online-kurset består af tre lydfiler med tilhørende tekster og opgaver:

-Afklaring – hvad kan du lære af dine tidligere beskæftigelser, og hvordan bruger du dine erfaringer til at danne grundlag for dit netværksarbejde på vej mod noget nyt og spændende?

-Sådan aktiverer du dit netværk – hvem består dit netværk af, og hvordan klæder du dem bedst på?

-Relations og netværksarbejdet – sådan finder du drømmejobbet.   Samtidig får du en guidet meditation, der hjælper dig med at finde frem til det job, du virkelig brænder for.