NetværksMesters online-kurser

 

Med NetværksMesters online-kurser kan du arbejde med de vigtige, basale ting i Strategisk Networking.

 

Alle kurser består af:

  • En inspirerende lydfil fyldt med viden og eksempler.
  • Skriftligt undervisningsmateriale med supplerende modeller.
  • Et antal øvelser, så du kan implementere din nye viden.

 

Online-formatet betyder, at du kan bruge materialet i din hverdag – præcis, når du har brug for det. Flere kunder fortæller, at de lytter til lydfilerne på vej til og fra møder.

 


STRATEGISK NETWORKING: FRA SMALL TALK TIL VÆRDIFULD RELATION

Du kender situationen: Du er på vej til en sammenkomst og har sommerfugle blafrende rundt i maven. Hvordan griber du situationen an? Hvem vil du møde? Hvad skal du gøre for at skabe god relation til alle de nye kontakter?

 


STRATEGISK NETWORKING: PRÆSENTÉR DIG OG GØR INDTRYK

Det er ikke til at komme udenom: Når vi vil arbejde med netværk, er det alfa og omega at kunne fortælle om os selv. Derfor er det at kunne lave en præsentation, der gør indtryk, det første skridt i retning af at bygge relationer og at få den hjælp, du ønsker.

 


STRATEGISK NETWORKING: FÅ GODE KONTAKTER MED HJEM

Ingen netværkssammenhæng uden udveksling af visitkort. Men – hvordan sikrer du, at udvekslingen fører til blivende og givende relationer? Hvornår er det det rigtige tidspunkt at udveksle visitkort? Hvem er det en god idé at udveksle med?

 


STRATEGISK NETWORKING: NYT JOB VIA RELATIONER

Mere end 700.000 danskere skifter job hvert år. Men vidste du, at de fleste – hele 80 % – får deres nye job via relationer og netværk?

Derfor er det en rigtig god idé at sikre, at dit netværk ved, hvad du leder efter – allerede inden du er tvunget til at finde noget nyt. På den måde kommer du foran i jobkøen.

 

 


Gør dine forretningsdrømme til virkelighed med NetværksMester – fordi gode relationer er guld værd.