Søren Mortensen

Søren

Hvor kan Søren Mortensen kontaktes:

Telefon: +45 20 70 60 75

E-Mail: sm@netvaerksmester.dk

LinkedIn: linkedin.com/in/søren-mortensen-7a4b451

Hvad siger andre om Søren Mortensen:

Henrik Jandorf siger:

For mig har samtaler med Søren Mortensen været helt essentielle, fordi man ofte er nødsaget til at kunne se sig selv ”udefra”. Søren Mortensen holder mig fast på spørgsmål som ”hvad vil du?”, ”hvordan vil du det?” og ”hvorfor vil du det?”

Klarsyn er et nøgleord, og Søren Mortensen bevarer så at sige kronologien for mig – hvad nøjagtigt skal jeg give energi, og hvor skal jeg sætte ind? Jeg bliver efter en samtale med Søren Mortensen mere bevist om mine valg og fravalg.

Henrik Jandorf, skuespiller, komponist, sanger og foredragsholder

Jacob Hansen siger:

For mig var det et rigtig godt forløb vi havde og på et tidspunkt, hvor din sparring var meget værd for mine fremtidige karrieremuligheder. Det gav mig en bedre forståelse af min egen karriere og ikke mindst hvor jeg skulle henad. Jeg kan absolut kun anbefale et sådant forløb til personer, der står overfor et karriereskift eller ønsker en bedre forståelse af sig selv.

Jacob Hansen, adm. Direktør Zealand Care

Caroline Heerup siger:

Jeg havde stor nytte af at have One2One med Søren, fordi han er rigtig dygtig til at fange, hvad man brænder for og forsøge at spejle det op imod ens måde at kommunikere det. Derfor gik det op for mig, hvad det egentlig var, jeg ønskede mig af mit firma, samt at det ikke var det, jeg kommunikerede. Desuden har Søren stor respekt for andre mennesker, og er dygtig til at lade sine tanker træde til side, hvis han registrere, at der ikke er genklang. Disse evner gør Søren virkelig kompetent til at hjælpe med at bringe det bedste frem i andre. Tusind tak her fra mig Søren. Du bragte mig et stormskridt fremad.

Caroline Heerup, direktør i O Sense, Forfatter og skaber af Cheer Up design

Jean Vennerstrøm siger:

Jeg havde et spændende møde med Søren, hvor vi 10 min inde i mødet vidste hvor mine egenskaber kunne tage min virksomhed hen og inden mødets afslutning havde vi lavet en strategisk plan for hvilke brancher jeg skulle se på og hvorfor. Sådan at jeg kan gå ud og netværke konstruktivt og til fordel for min forretning. Super godt og meget værdifuldt for mig.

Jean Vennerstrøm, PHD. Firmaet Conopor, Jean er brugt som ekspertkilde i bl.a. DR/TV-avisen, TV2-meningsmaskinen, tidskrift for arbejdsmiljø, Dansk Erhverv, Politiken og Løbemagasinet.

”NetværksMester har giver mig nye værktøjer og kan klart anbefales til alle, der taler med kunder.” – Malermester Claus Koch, Bech & Koch A/S
”Kurset NetværksMester er meget brugbart som forberedelse til alle typer af møder. Online-formen er god, og det er fordel, at man kan gentage sessionen flere gange. Jeg bruger det, når jeg kører i bil. Jeg vil anbefale kurset til alle, der møder nye mennesker. ”Murermester Kenneth Balthervin, Murefirmaet Balthervin ”Årets murer 2013”
”NetværksMester har givet mig rigtig god inspiration til at tænke og gøre ting anderledes. Efter min mening vil alle kunne have gavn af kurset.” – Christina Velazquez, Salgs og kundekonsulent – DDP ApS